Home » » Ούτε τώρα...

Ούτε τώρα...

Written By Unknown on Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 | 11:11 μ.μ.



Τη μία η ατυχία, την άλλη οι αποβολές με το αποτέλεσμα να παραμένει το ίδιο. Η Νίκαια δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Κύπρο Κορυδαλλού γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 τελειώνοντας μάλιστα την αναμέτρηση με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών του Πάχου (43') και του Βουρνάζου (44') από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Έπειτα από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα παρέμεινε στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς.

Πολλά τα νεύρα, αρκετή η ένταση σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε ροντέο. Οι παράγοντες των γηπεδούχων άνευ λόγου και αιτίας τα έβαλαν αρχικά με τον προπονητή των τερματοφυλάκων Γιώργο Κρούπη εκφράζοντας την άποψη πως στο γήπεδό τους απαγορεύεται να μιλάει κανείς άλλος πέρα από τους οικοδεσπότες ενώ στη συνέχεια δράση ανέλαβαν και οι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο Ντα Κόστα. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο επιθετικός της Κύπρου Κορυδαλλού ήταν ιδιαίτερα εριστικός γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών της Νίκαιας οι οποίοι έπεσαν στη παγίδα του. Σε πρώτη φάση ο Πάχος, έχοντας ήδη δεχτεί αρκετές αγκωνιές εκτός φάσης γύρισε προς το μέρος του και τον εξύβρισε, κίνηση που υπέπεσε στην αντίληψη της κ. Λαμπαδαρίου η οποία τον απέβαλε. Σαν μην έφτανε αυτό στη φάση του δεύτερου γκολ ο Ντα Κόστα συνέχισε τη δουλειά του με τον Βουρνάζο να μην μπορεί να συγκρατηθεί αποτέλεσμα του οποίου ήταν να κινηθεί προς το μέρος του και τα πνεύματα να οξυνθούν και να δημιουργηθεί μία μικρή σύρραξη με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποβάλλονται. Μάλιστα, νωρίτερα στο 40' από τη διαιτητή Λαμπαδαρίου δεν γλίτωσε ούτε ο Πάρης Σταμπουλίδης τον οποίο απέβαλε από τον πάγκο.

Το ματς

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σταμπουλίδης παρέταξε τη Νίκαια με μόλις μία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Επέλεξε εκ νέου το 4-2-3-1 με τον Βλαχουτσάκο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαδόπουλο δεξιά και τον Λαουτάρη αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πάχο και Δασκαλάκη. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Βουρνάζος με τον Τριανταφύλλου, με τον Φύπε να λαμβάνει ρόλο δεκαριού, τον Χατζή δεξιά και τον Βικάτο αριστερά, με τον Βαλσαμάκη να αποτελεί τον μοναδικό προωθημένο.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Νίκαια μπήκε πιο δυναμικά και στα πρώτα λεπτά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δίχως όμως να κατορθώσει να αξιοποιήσει την υπεροχή της. Ήδη με την συμπλήρωση 10 λεπτών στον αγώνα είχε απειλήσει τρεις φορές την εστία του Μπόρη. Αρχικά στο 3ο λεπτό ο Φύπε έπιασε το σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ η εκτέλεση του οποίου δυσκόλεψε τον Μπόρη που απομάκρυνε τη μπάλα εκ νέου σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα. Η πολιορκία στα καρέ της Κύπρου έληξε στο 8' όταν και ο Φύπε με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Από κει και ύστερα οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν. Βρήκαν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο και ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης κάνοντας πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ στο 24' όταν και ο Σιμάκου έσπασε τη μπάλα στον Ντα Κόστα ο οποίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε ενώ ένα λεπτό αργότερα η προσπάθεια του Παυλόπουλου από το ύψος του πέναλτι κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Βλαχουτσάκου. Η Κύπρος προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα παίζοντας κυρίως από τα άκρα και στο 35' έπειτα από σέντρα τουΣιμάκου ο Παυλόπουλος με όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Στο 43΄ και παίζοντας και με παίκτη παραπάνω έδειξαν να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη με τον Μπάλα ο οποίος έπειτα από κόρνερ, ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι σημείωσε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος και όντας πλέον με δύο τέρματα πίσω η Νίκαια προσπάθησε να διεκδικήσει ό, τι περισσότερο μπορούσε από τον αγώνα. Είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο αφήνοντας πολλά κενά στα μετόπισθεν τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και στο 64' ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 με ωραίο σουτ του Σέμπρου έξω από την περιοχή. Νωρίτερα η Νίκαια είχε απειλήσει με τον Χατζή στο 53' η ενέργεια του οποίου έπειτα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ εξουδετερώθηκε από τον Μπόρη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80' όταν και ύστερα από όμορφη ανάπτυξη από τα αριστερά ο Καραμάνι μοίρασε τη μπάλα στον Παυλόπουλο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 4-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τη Νίκαια να μην κατορθώνει στις καθυστερήσεις να μειώσει το σκορ καθώς το πλασέ του Βικάτου από καλή θέση πέρασε εκτός.

Οι συνθέσεις: 

Κύπρος Κορυδαλλού: Μπόρη, Φαφούτης, Μακρής (73' Καραμάνι), Μπάλας, Κόμης, Ταμπάκου (65' Βουλγαρίδης), Σιμάκου, Σταυρόπουλος, Ντα Κόστα, Διονυσόπουλος (54' Σέμπρος), Παυλόπουλος

ΑΕ Νίκαια: Βλαχουτσάκος, Παπαδόπουλος (68' Θανόπουλος), Λαουτάρης, Πάχος, Δασκαλάκης, Βνουρνάζος, Χατζής, Τριανταφύλλου (72' Καλογήρου), Βαλσαμάκης (46' Μπλέτσας), Φύπε, Βικάτος

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Λαμπαδαρίου με βοηθούς τους Κορώνα και Τραιφόρο.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com