Home » » Πλήρωσε τα λάθη της και την κούραση

Πλήρωσε τα λάθη της και την κούραση

Written By Unknown on Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:43 μ.μ.


Παίζοντας δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες η Νίκαια έδειξε σημάδια κόπωσης και δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό γνωρίζοντας την ήττα με 5-0, στο πιο δυνατό τεστ ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι γηπεδούχοι από ο ξεκίνημα της αναμέτρησης επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Πιέζοντας ψηλά και την πρώτη πάσα δεν επέτρεπαν στη Νίκαια να κυκλοφορήσει τη μπάλα, με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε αυτές τις αδυναμίες και στο 16’ λεπτό έφτασε μία ανάσα από το 1-0 αλλά ο Πάχος που ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Ρόβα ο οποίος προ κενής εστίας ήταν έτοιμος να σκοράρει ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μέμπελι αυτή τη φορά να πει όχι στον Ρόβα. Ο γκολκίπερ της Νίκαιας όμως δεν ήταν το ίδιο τυχερός και στο 33’ όταν και ο Μιχαλακάκος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν την ανάπαυλα η Νίκαια έκανε αισθητή την παρουσία της στην άμυνα του Ιωνικού. Έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Φύπε, Καλογερόγιαννη και Χρήστου η μπάλα έφτασε στον Χατζή με τον τελευταίο να επιχειρεί το σουτ από πλάγια θέση με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη της Νίκαιας και με δύο γρήγορα τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Αρχικά στο 48’ έπειτα από λάθος του Μέμπελι που τροφοδότησε αντίπαλο, ο Ρόβας δεν δυσκολεύτηκε σε ανυπεράσπιστη εστία να σημειώσει το 2-0 ενώ  με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο δεύτερο ημίχρονο Φύπε με αυτογκόλ έδωσε διαφορά τριών τερμάτων στους γηπεδούχους. Από εκείνο το σημείο και μετά η Νίκαια κατάφερε και ψυχολογικά και στο 62’ ο Καραχάλιος έγραψε το 4-0 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 65’ και πάλι ο Ρόβας, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Για την ιστορία, από τον Ιωνικό αγωνίστηκαν οι Αρχοντάκης, Προβατίδης, Τσακίρης, Αθανασίου, Κρητικός, Παντελίδης, Μιχαλακάκος. Αθανασόπουλος, Ρόβας, Ντούλιας, Διάκος και οι Κολοβός, Τσαφταρίδης, Κατσικιάς, Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Σβόλης, Μάνης, Καραχάλιος και Γεωργακόπουλος.


Ενώ από τη Νίκαια χρόνο συμμετοχής πήραν οι Μέμπελι, Λαουτάρης, Θανόπουλος, Δασκαλάκης, Πάχος, Μπλέτσας, Βικάτος, Φύπε, Καλογερόγιαννης, Χατζής, Χρήστου και οι Χαλεπλίδης, Παπαδόπουλος, Τζαβάρας, Παπαναστασίου, Μούστα, Λουκάνι, Τριανταφύλλου, Παπακωνσταντίνου και Κομίνο.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com