Home » » Χωρίς να ιδρώσει επικράτησε με 4-0 της Σαλαμίνας

Χωρίς να ιδρώσει επικράτησε με 4-0 της Σαλαμίνας

Written By Unknown on Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 | 5:21 π.μ.


Με πρωταγωνιστές τους Φύπε και Βουρνάζο που πέτυχαν από δύο τέρματα, η Νίκαια δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ουραγού και ήδη υποβιβασμένης Σαλαμίνας επικρατώντας με 4-0.

Από το πρώτη σφύριγμα του διαιτητή Τσονακά και καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Νίκαια ήταν ανώτερη της αντιπάλου της. Είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ήταν πρώτη σε όλες τις μπάλες και με σωστή πίεση δεν επέτρεπε στην αντίπαλό της να ξεμυτίσει από τα καρέ της. Διαρκώς βρισκόταν στην περιοχή των φιλοξενούμενων και όλα έδειχναν πως η επίτευξη ενός τέρματος ήταν θέμα χρόνου όπως και έγινε ένα λεπτό πριν το ημίωρο όταν και ο Φύπε με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπούτση Δ. για το 1-0.  Το γκολ απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της Νίκαιας οι οποίοι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους απείλησαν άλλες δύο φορές αλλά τόσο η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φύπε στο 32’ όσο και το σουτ του Γεώργιζα έξω από την περιοχή δεν βρήκαν στόχο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Νίκαια φάνηκε να επισφραγίζει την επικράτησή της. Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο ο Φύπε χτύπησε για δεύτερη φορά. Όμορφη ανάπτυξη από τα δεξιά με τον Σπήλιο να παίζει το 1-2 με τον Μουρατίδη με τον πρώτο να πραγματοποιεί τη σέντρα με στόχο τον Φύπε που με ωραίο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να σημειώσει και χατ-τρικ αλλά η προσπάθειά του μέσα από την περιοχή εξουδετερώθηκε από τον Μπούτση Δ.

Στο 53’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους με τον Τρικάμηνα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Μουντρίχα να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση και να βρίσκει όσο χρειάζεται τη μπάλα που χτύπησε τελικώς στο δοκάρι προτού καταλήξει κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Φαρμακόρη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 55’ ήταν η σειρά του Μπούτση Δ. να δώσει συνέχεια στις σωτήριες επεμβάσεις όταν και αποσόβησε το πλασέ του Καλογερόγιαννη από την μικρή περιοχή. Ό, τι δεν συνέβη στο 55’ έγινε τρία λεπτά μετά όταν και ο Βουρνάζος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 70’ όταν και πάλι ο Βουρνάζος με δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπούτση Δ.

Στο 85’ η Σαλαμίνα έφτασε κοντά στο να πετύχει το γκολ της τιμής αλλά ο Μουντρίχας δήλωσε και πάλι παρών διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα.

ΑΕ Νίκαια: Μουντρίχας, Παπαναστασίου, Γεώργιζας, Παπαδόπουλος (46’ Βουρνάζος), Κάνδιας, Τριανταφύλλου, Σπήλιος, Μουρατίδης, Βαλσαμάκης, Φύπε (69’ Μαλλίωρης), Καλογερόγιαννης (56’ Παπακωνσταντίνου)

ΑΕ Σαλαμίνας: Μπούτσης Δ., Ρεμούνδος, Παρθένης, Μιμήνος, Φαρμακόρης, Μπούτσης Σ., Αναστασίου, Πάλλας, Πανταζής, Τρικάμηνας (71’ Χαροκόπος), Παντούρης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσονάκας με βοηθούς τους Γεωργόπουλο και Κορώνα.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com