Home » » Δεν τα κατάφερε η Νίκαια απέναντι στην Ελλάς Ποντίων

Δεν τα κατάφερε η Νίκαια απέναντι στην Ελλάς Ποντίων

Written By Unknown on Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 | 7:34 μ.μ.


Σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στο β’ μέρος η ΑΕ Νίκαια δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ελλάς Ποντίων και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 χάνοντας έτσι την ευκαιρία να την προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα α’ ημίχρονο από άποψη θεάματος ήταν φτωχό. Οι δύο ομάδες έδειχναν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και σαν αποτέλεσμα οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Μοναδικές απειλές ήταν κάποια μακρινά σουτ όπως στο 15’ όταν και ο Ηλιαδάκης δοκίμασε το πόδι έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, για να απαντήσει ο Χρήστου 6 λεπτά αργότερα χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Λευκόπουλο.

Στο 31’ η Νίκαια έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Χρήστου τροφοδότησε με μακρινή μπαλιά τον Κάμπια με τον τελευταίο να προλαβαίνει τον Λευκόπουλο αλλά καθυστέρησε και το πλασέ που επιχείρησε από τη γωνία της περιοχής απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς, σπαταλώντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στην τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο 45λεπτο και στην καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους, ο Καραμανίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε με τον Μακρή όμως να αποσοβεί τον κίνδυνο. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0 με την εικόνα του αγώνα να δείχνει ότι εκείνη που θα πετύχει πρώτη το τέρμα θα πάρει και τη νίκη στο τέλος.

Το β’ ημίχρονο του αγώνα ήταν ποιοτικά ανώτερο συγκριτικά με το πρώτο. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και τα δύο γρήγορα γκολ. Μόλις στο 4’ της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Καραμανίδης επιχείρησε μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά με τον Μακρή να μην εκτιμά σωστά τη φάση και η μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για το 0-1. Η απάντηση της Νίκαιας όμως ήταν άμεση και ο Χρήστου πέντε λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε αρχικά και σε κάποιο σώμα έφερε και πάλι τον αγώνα σε ισορροπία.

Ωστόσο, η Νίκαια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης και οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν στο 67’ να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Καραμανίδης βγήκε μόνος του απέναντι από τον Μακρή και με ψύχραιμο πλάσε σημείωσε το 2-1 πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ιωαννίδη η Ελλάς Ποντίων διατηρούσε χωρίς κόπο σχετικά το υπέρ της αποτέλεσμα και μάλιστα στο 76’ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη. Ο Καραμανίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μακρή αλλά επιχείρησε με λόμπα να τον νικήσει με τον τερματοφύλακα της Νίκαιας να του λέει όχι και στην επαναφορά ο Αθανασιάδης έπιασε μία κεφαλιά με τον Μακρή να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 83’ η Νίκαια έχασε καλή στιγμή να ισοφαρίσει όταν και ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Χρήστου να πιάνει την κεφαλιά και τον Λευκόπουλο να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ. Τελευταία φάση στον αγώνα ένα μακρινό σουτ του Τσιρκινίδη στο 89’ το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μακρής διατηρώντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Παπαδόπουλος, Φύπε, Δασκαλάκης, Κάνδιας, Γκομίνης (55’ Μαλλιώρης), Σπήλιος, Μουρατίδης (55’ Λαδένογλου), Κάμπια, Χρήστου, Τριανταφύλλου (70’ Καλογερόγιαννης)

Ελλάς Ποντίων: Λευκόπουλος, Παπαδόπουλος Χ., Χολέβας (46’ Τσιρκινίδης), Παπαδόπουλος Λ., Γεωργακόπουλος, Τσέλιος, Μαυρέλος (46’ Κουτσουναμέντος), Ηλιαδάκης, Καραμανίδης, Αθανασιάδης (87’ Κοσκινάς), Κίτσος

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωαννίδης με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη και Γκολέ.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com