Home » » Πλήρωσε τα λάθη της

Πλήρωσε τα λάθη της

Written By Unknown on Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 | 7:01 μ.μ.


Βαριά ήττα με 6-1 γνώρισε η ΑΕ Νίκαια στο Πέραμα όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Περαμαϊκό στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να την προσπεράσει στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον προσεχή αγώνα με την Ειρήνη 2005 προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα και από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση την τελική έκβασή της. Η Νίκαια πατούσε καλύτερά στον αγωνιστικό και έδειχνε πιο απειλητική. Μάλιστα στο 7’ λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα αλλά η κεφαλιά του Κάμπια έπειτα από σέντρα του Κάνδια πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μεϊμάρογλου. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μακρή δέκα λεπτά αργότερα που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μουρατίδη αυτή τη φορά. Στο 26’ οι γηπεδούχοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους αλλά η κεφαλιά του Αντωνίου πέρασε ξυστά από την εστία του Μουντρίχα. Ο Τζιώτης όμως πέντε λεπτά αργότερα ήταν πιο εύστοχος και με κεφαλιά προλαβαίνοντας τον Ράπτη άνοιξε το σκορ. Η απάντηση της Νίκαιας ήταν άμεση καθώς στο 35’ ο Μακρής, ο οποίος φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα στο νέο ρόλο που του έχει ανατεθεί, με ωραίο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ωστόσο, ο Παπακαλοδούκας τροφοδότησε τον αμαρκάριστο εντός της περιοχής Τζιώτη που πλάσαρε για το 2-1. Δύο λεπτά προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ο Τζιώτης ανατράπηκε από τον Μουντρίχα με τον διαιτητή Μπαλαχούτη να υποδεικνύει την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1 σημειώνοντας παράλληλα αυθεντικό χατ-τρικ.

Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα είχε διαφορετική εικόνα από το πρώτο. Οι ποδοσφαιριστές του Περαμαϊκού με το υπέρ τους αποτέλεσμα έμοιαζαν λες και είχαν φτερά στα πόδια τους. Στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και διαρκώς βρίσκονταν μπροστά από τα καρέ της Νίκαιας.

Στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στο 50’, ο Μπάρντι θέλησε να πασάρει στον αμαρκάριστο Δεμερτζή αλλά πριν φτάσει η μπάλα στον τελευταίο επενέβη ο Μουντρίχας απομακρύνοντας με το ένα χέρι τον κίνδυνο. Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε τέρμα στο 61’ όταν και ο Δεμερτζής με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1. Η Νίκαια απείλησε στο 66’ και έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Ο Μακρής με όμορφη εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δεξί «γάμα» της εστίας του Μεϊμάρογλου με τον τερματοφύλακα του Περαμαϊκού να ίπταται και να διώχνει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μεϊμάρογλου είπε και πάλι όχι σε προσπάθεια του Χρήστου. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μουντρίχα αυτή τη φορά, ο οποίος πραγματοποίησε διπλή απόκρουση σε ισάριθμες προσπάθειες του Μανουλίδη. Ό, τι δεν κατάφερε ο Μανουλίδης πέτυχε στη συνέχεια εις διπλούν ο Δεμερτζής. Αρχικά, στο 80’ με μία σέντρα-σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μουντρίχα για το 5-1 ενώ στο 87’ σούταρε από τα όρια της περιοχής, η μπάλα βρήκε κάπου και ήταν αρκετό για να αλλάξει πορεία και να μπερδέψει τον Μουντρίχα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1, πετυχαίνοντας κι εκείνος από τη μεριά του χατ-τρικ.

Περαμαϊκός: Μεϊμάρογλου, Φλέγγας, Παπακαλοδούκας (65’ Στατάκης), Καραγιάννης, Παπαθανασάκης, Φάνης, Τζιώνης, Μανουλίδης, Αντωνίου (26’ Δεμερτζής), Μαυράκης, Μπάρντι (70’ Θεολόγου)

Νίκαια: Μουντρίχας, Μουρατίδης (74’ Μαλιώρης), Ράπτης (46’ Χρήστου), Δασκαλάκης, Κάνδιας, Τριανταφύλλου, Μιχαήλ (74’ Βουρνάζος), Φύπε, Βαλσαμάκης, Κάμπια, Μακρής

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Κιούση και Σταμάτη.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com