powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Η ΑΕ Νίκαια εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Πνευματικό Βαγγέλη

Written By Unknown on Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 | 7:50 μ.μ.


H ΑΕ Νίκαια εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή Πνευματικό Βαγγέλη της ομάδας της Χαλκηδόνας που τραυματίστηκε στο μεταξύ μας παιχνίδι και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο ''οπού χρειάζεται να χειρουργηθεί για αποκατάσταση ρήξης αχίλλειου τένοντος''. Όλα να πάνε καλά και γρήγορα να τον ξαναδούμε στα γήπεδα σιδερένιο. Φυσικά περαστικά ευχόμαστε και στον δικό μας ποδοσφαιριστή Γιάννη Αθανασόπουλο που επίσης τραυματίστηκε στον σημερινό αγώνα και ευτυχώς τη γλίτωσε μόνο με ράμματα στα φρύδια.

1-0 η Νίκαια την Χαλκηδόνα αν και μπορούσε περισσότερα τέρματα


Με το φτωχό πλην όμως πολύ σημαντικό 1-0, η ΑΕ Νίκαια κατέβαλε την αντίσταση της Χαλκηδόνας για την 11η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και με σκόρερ τον Γιώργο Σπήλιο λίγο πριν βγει το ημίχρονο, πήρε μία δίκαιη νίκη σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα κι έτσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο αγωνιστικές αφλογιστίας.

Η Νίκαια από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε μία διάθεση να βάλει κάτω την μπάλα. Επιχείρησε με σωστή κυκλοφορία  και χωρίς μεγάλες πάσες να  δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Παίζοντας κυρίως από τα άκρα έφτασε αρκετές φορές μπροστά από την εστία του Πνευματικού Κ. Η πρώτη της επίσκεψη καταγράφηκε με τη συμπλήρωση 10’ όταν και ο Μιχαήλ ελίχθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον Πνευματικό Κ. Δύο λεπτά αργότερα, υποδειγματικό 1-2 ανάμεσα σε Σαμλίδη και Φίπε με τον τελευταίο να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 41’ ήταν η σειρά του Σαμλίδη να απειλήσει αλλά η σκαστή κεφαλιά που έπιασε έπειτα από κόρνερ του Φίπε πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45’ ο Πνευματικός Κ. απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερρίκου. Ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα της Χαλκηδόνας να διώχνει σε κόρνερ. Ένα κόρνερ που δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο καθώς ο Σπήλιος με κεφαλιά έπειτα από κεφαλιά πάσα του Δασκαλάκη άνοιξε το σκορ.

Έτσι, η Νίκαια πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα με 1-0 σε ένα πρώτο ημίχρονο που σημαδεύτηκε ωστόσο από τους σοβαρούς τραυματισμούς του Αθανασόπουλου και του Πνευματικού Ε. Από τη μία μεριά, στο 18’ ο ποδοσφαιριστής της Νίκαιας σε μία διεκδίκηση της μπάλας δέχθηκε στο πρόσωπο τον αγκώνα του Μηνάγια κι έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Από την άλλη πλευρά, ο Πνευματικός Ε., στο 27’ στην προσπάθειά του να ανακόψει τον αντίπαλό του τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού. Και οι δύο ποδοσφαιριστές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εμείς από τη μεριά μας να ευχηθούμε περαστικά και στους δύο ποδοσφαιριστές και να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Νίκαια μπήκε πιο δυναμικά θέλοντας να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Μάλιστα στο 8’ της επανάληψης το έργο της φάνηκε να διευκολύνεται καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μηνάγια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 57’, η Νίκαια έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν και ο Βαλσαμάκης ύστερα από σέντρα ακριβείας του Σπήλιου αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Στο 66’ ήταν η σειρά της Χαλκηδόνας να κάνει αισθητή την παρουσία της στο γήπεδο αλλά η προσπάθεια του Αγουρσαλίδη μέσα από την περιοχή εξουδετερώθηκε από τον Λαμπρόπουλο. Στα επόμενα λεπτά η Νίκαια συνέχισε να αναζητά το γκολ που θα κλειδώσει τη νίκη χωρίς όμως επιτυχία. Συνεπώς, όσο τα λεπτά περνούσαν και το ρευστό 1-0 παρέμενε αυτό έδινε ελπίδες στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 80’ σπατάλησαν καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Λαμπρόπουλος αποσόβησε και πάλι τον κίνδυνο διατηρώντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Σπήλιος (82' Πόγκας), Σαμλίδης, Γεώργιζας, Δασκαλάκης (78' Ράπτης), Φίπε, Μιχαήλ, Καλογήρου, Βαλσαμάκης, Ερρίκος, Αθανασόπουλος (18' λ.τρ. Τριανταφύλλου)
ΑΟ Χαλκηδών: Πνευματικός Κ., Δερβίσης, Αγουρσαλίδης, Χάιδος, Τσέλιος. Μαρούλης (60' Λοκόσι), Μηνάγιας, Κούσιας, Κούβαρης, Πνευματικός Ε. (27' λ.τρ. Παπαδάκης)., Δάππας (72' Μαραγκός)
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανδρονικίδης με βοηθούς τους Σγάντζο και Αλεξόπουλο.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com