powered by Agones.gr - Stoixima
Latest Post

Καθάρισε στο β' ημίχρονο τον Ήφαιστο

Written By Unknown on Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 | 6:53 μ.μ.


Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Νίκαια πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Ήφαιστου τον οποίο και φιλοδώρησε με 4 τέρματα. Με το Γιάννη Μωυσιάδη να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας έπειτα από απουσία λίγων μηνών η Νίκαια πήρε αυτό που ήθελε έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μιχαήλ που σημείωσε χατ τρικ και τον Μακρή που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών διατηρώντας το μηδέν. Μάλιστα ο Μακρής δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς ήταν και ο δημιουργός του τρίτου τέρματος.

Το πρώτο μέρος ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο με το δεύτερο και δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε πως ήταν ένα ντέρμπι. Ο αγώνας από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Σακκά ήταν ισορροπημένος, η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν κυρίως από τα πλάγια να βρουν το ρήγμα στην άμυνα προκειμένου να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα με τις φάσεις  μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Εκείνος που κατόρθωσε να φτάσει πρώτος με αξιώσεις μπροστά από τα καρέ του αντιπάλου του ήταν ο Ήφαιστος στο 8ο λεπτό όταν και ο Γκίλας επιχείρησε με  προβολή να νικήσει τον Μακρή χωρίς να τα καταφέρει. Ίδια κατάληξη είχε και 4 λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Γιακουμάκη καθώς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μακρή. Η μοναδική αξιόλογη φάση για τη Νίκαια στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ένα σουτ του Μιχαήλ μέσα από την περιοχή στο 17’ το οποίο έδιωξε με τα πόδια ο Κουμέντος. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μισό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0-0

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Γιάννης Μωυησιάδης ανακάτεψε την τράπουλα και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αθανασόπουλο και τον Χρήστου στις θέσεις των Δασκαλάκη και Γκομίνη αντίστοιχα. Οι δύο αυτές αλλαγές έμελλε να αλλάξουν και την εικόνα του αγώνα καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές βγάζοντας ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Μόλις στο 2ο λεπτό της επανάληψης η Νίκαια άνοιξε τον σκορ με τον Μιχαήλ που νίκησε σε τετ α τετ τον Κουμέντο. Μετά την επίτευξη του τέρματος η ομάδα δεν πάτησε φρένο και έψαξε το δεύτερο γκολ που θα της έδινε μεγάλο προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς. Στο 59’ μάλιστα έφτασε πολύ κοντά να το πετύχει αλλά το πλασέ του Αθανασόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα στο 61’ οι ισορροπίες στον αγώνα άλλαξαν. Ο Γιάννης Μωυσιάδης έχοντας ξοδέψει όλες τις αλλαγές του από το 46’ διότι είχαμε και τον τραυματισμό του Λαδένογλου πολύ νωρίς στο 11’ αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα για το υπόλοιπο του αγώνα με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε και ο Μαλιώρης και ήταν ανήμπορος να συνεχίσει.

Κομβικό σημείο στην εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το 66’ όταν και ο Γκίλας βρέθηκε απέναντι από τον Μακρή με τον τελευταίο όμως να του λέει και πάλι όχι διατηρώντας το 0-1. Στην επόμενη φάση η Νίκαια διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Χρήστου που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-2. Η Νίκαια δεν σταμάτησε εκεί και δύο λεπτά αργότερα σημείωσε το 0-3. Ο Μακρής έβγαλε με βολέ τετ α τετ τον Χρήστου με τον τελευταίο να δίνει έτοιμο γκολ στον Μιχαήλ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79’ εκ νέου με τον Μιχαήλ που απέφυγε και τον Κουμέντο προτού σκοράρει. Στο 88’ λίγο έλειψε να γίνει και το 0-5 αλλά η προβολή του Χρήστου έπειτα από βολέ και πάλι του Μακρή, βρήκε το δοκάρι.

Ήφαιστος: Κουμέντος, Πάχος (36' Τζαβάρας), Τουλιακάνοβ, Γκρέκος, Κουτσόπουλος (76' Άννινος), Χανιώτης, Γιακουμάκης, Γκίλας, Πάσα, Ζιώτης (65' Γιώτης), Κουτσόγιωργας

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Σπήλιος, Σαμλίδης, Δασκαλάκης (46’ Αθανασόπουλος), Βουρνάζος, Μαλιώρης, Καλογήρου, Γκομίνης (46’ Χρήστου), Μιχαήλ, Γιουβανέλης, Λαδένογλου (11’ λ.τρ Τριανταφύλλου)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σακκάς με βοηθούς τους Σταμάτη και Σουγκλάκο.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μανώλη Βερίγου προς την ΑΕ Νίκαια

Written By Unknown on Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 | 5:23 μ.μ.


Με αφορμή του γεγονότος της λύσης της συνεργασίας με την ΑΕ Νίκαια θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την συνεργασία μας τους τρεις αυτούς μήνες σε όλα τα επίπεδα !!!. Νομίζω ζήσαμε πολλές ευχάριστες ποδοσφαιρικές στιγμές !!!. Εξάλλου με 7 από αυτούς είχαμε ξανά συνεργαστεί και στο παρελθόν σε Ιωνικό και Προοδευτική και ήταν χαρά μου που ξανά βρεθήκαμε μέσα στα γήπεδα !!. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και την διοίκηση της ομάδας, τον Γρηγόρη, τον Δημήτρη, την Ίριδα, τον Γιάννη, τον Τάσο που και με αυτούς έχουμε ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν !!Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες στο τεχνικό τιμ, τον Νίκο, τον Γιώργο, τον Παναγιώτη τον Βασίλη και τελευταίο να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την ψυχή της Νίκαιας, τον Ευγένιο για την αμέριστη βοήθεια του !!! Τέλος να ευχηθώ στον καινούργιο από τα παλιά Κόουτς Γιάννη καλή πορεία και καλή επιτυχία στο έργο του. Είναι μια ομάδα με την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής στον Πειραιά και ελπίζω ότι με το πάθος που τον διακρίνει θα συνεχίσει να είναι και να πάει και πιο ψηλά !!! Καλή συνέχεια και καλή πορεία σε όλους σας!!

Ο Γιάννης Μωυσιάδης επανέρχεται στον πάγκο

Written By Unknown on Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 | 11:46 μ.μ.


Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας επανέρχεται στον πάγκο της ομάδας μετά την παραίτηση του Μανώλη Βερίγου ο οποίος μετά το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας απέναντι στην Οδηγήτρια υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση η οποία έγινε αποδεκτή. Η διοίκηση της ΑΕ Νίκαια ευχαριστεί τον Μανώλη Βερίγο και του εύχεται καλή συνέχεια...

H ατυχία και τα δοκάρια στοίχισαν στη Νίκαια



Όταν η μπάλα δεν σε θέλει δεν πρόκειται να μπει ό,τι και να κάνεις και αυτό οι παίκτες της Νίκαιας και ειδικότερα ο Γιουβανέλης που είχε δύο δοκάρια, το κατάλαβαν σήμερα.

Η ΑΕ Νίκαια αντιμετώπιζε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής την Οδηγήτρια και ήθελε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.  Όμως, η τύχη της γύρισε την πλάτη και δεν κατόρθωσε, παρά την πολύ καλή της εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Με το σφύριγμα της έναρξης η Νίκαια μπήκε πολύ δυναμικά και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γιουβανέλη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δρίβα. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 9’ έπειτα ένα λάθος στην άμυνα, η Οδηγήτρια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χατζάκη. Στα λεπτά που ακολούθησαν την επίτευξη του τέρματος των φιλοξενούμενων η Νίκαια ήταν ανώτερη του αντιπάλου της. Βγάζοντας πάθος και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο έδειχνε πως δεν ήταν διατεθειμένη να πάει με το εις βάρος της σκορ στα αποδυτήρια και ότι η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Ωστόσο, αυτή δεν ήρθε ούτε στο 18’ αφού και πάλι ο φύλακας άγγελος της εστίας του Δρίβα, το δοκάρι, δήλωσε παρών σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουβανέλη από πλάγια δεξιά.

Παρά την ατυχία της, η Νίκαια δεν το έβαλε κάτω, οι ποδοσφαιριστές εμψύχωναν ο ένας τον άλλον και συνέχισαν να πιέζουν αναζητώντας ένα τέρμα. Ένα τέρμα που δεν ήρθε καθώς τόσο η προσπάθεια του Μιχαήλ στο 30΄ όσο και αυτή του Χρήστου στο 34’ δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού και κυρίως της Νίκαιας έπεσε, η Οδηγήτρια ισορρόπησε τον αγώνα και κυνήγησε το γκολ που θα κλείδωνε το τρίποντο. Αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες οι οποίες εξουδετερώθηκαν από τον Λαμπρόπουλο, η επισφράγιση της νίκης ήρθε στο 80’ όταν και ο Μουστάκας με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 83’ αποβλήθηκε ο Φίπε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Σπήλιος (46’ Σαμλίδης), Φίπε, Δασκαλάκης, Βουρνάζος, Καλογήρου (79’ Λαδένογλου), Μιχαήλ, Γιουβανέλης, Χρήστου, Αθανασόπουλος, Σιδέρης (64’ Μαλλιώρης)

Οδηγήτρια: Δρίβας, Στρόμπουλος, Καμμένος, Κύριας, Βασιλείου [46’ Μπουζάλι (89’ λ.τρ. Ξηρόγιαννης)], Γκιόκα, Μουστάκας, Χατζάκης, Πλάκας (76’ Τάνκας), Δημόπουλος, Γλύνος

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Χαλβατζάκο και Πετρουμιάνο.

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com