Home » » H ατυχία και τα δοκάρια στοίχισαν στη Νίκαια

H ατυχία και τα δοκάρια στοίχισαν στη Νίκαια

Written By Unknown on Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 | 6:32 μ.μ.



Όταν η μπάλα δεν σε θέλει δεν πρόκειται να μπει ό,τι και να κάνεις και αυτό οι παίκτες της Νίκαιας και ειδικότερα ο Γιουβανέλης που είχε δύο δοκάρια, το κατάλαβαν σήμερα.

Η ΑΕ Νίκαια αντιμετώπιζε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής την Οδηγήτρια και ήθελε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.  Όμως, η τύχη της γύρισε την πλάτη και δεν κατόρθωσε, παρά την πολύ καλή της εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Με το σφύριγμα της έναρξης η Νίκαια μπήκε πολύ δυναμικά και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γιουβανέλη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δρίβα. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 9’ έπειτα ένα λάθος στην άμυνα, η Οδηγήτρια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χατζάκη. Στα λεπτά που ακολούθησαν την επίτευξη του τέρματος των φιλοξενούμενων η Νίκαια ήταν ανώτερη του αντιπάλου της. Βγάζοντας πάθος και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο έδειχνε πως δεν ήταν διατεθειμένη να πάει με το εις βάρος της σκορ στα αποδυτήρια και ότι η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Ωστόσο, αυτή δεν ήρθε ούτε στο 18’ αφού και πάλι ο φύλακας άγγελος της εστίας του Δρίβα, το δοκάρι, δήλωσε παρών σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουβανέλη από πλάγια δεξιά.

Παρά την ατυχία της, η Νίκαια δεν το έβαλε κάτω, οι ποδοσφαιριστές εμψύχωναν ο ένας τον άλλον και συνέχισαν να πιέζουν αναζητώντας ένα τέρμα. Ένα τέρμα που δεν ήρθε καθώς τόσο η προσπάθεια του Μιχαήλ στο 30΄ όσο και αυτή του Χρήστου στο 34’ δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού και κυρίως της Νίκαιας έπεσε, η Οδηγήτρια ισορρόπησε τον αγώνα και κυνήγησε το γκολ που θα κλείδωνε το τρίποντο. Αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες οι οποίες εξουδετερώθηκαν από τον Λαμπρόπουλο, η επισφράγιση της νίκης ήρθε στο 80’ όταν και ο Μουστάκας με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 83’ αποβλήθηκε ο Φίπε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕ Νίκαια: Λαμπρόπουλος, Σπήλιος (46’ Σαμλίδης), Φίπε, Δασκαλάκης, Βουρνάζος, Καλογήρου (79’ Λαδένογλου), Μιχαήλ, Γιουβανέλης, Χρήστου, Αθανασόπουλος, Σιδέρης (64’ Μαλλιώρης)

Οδηγήτρια: Δρίβας, Στρόμπουλος, Καμμένος, Κύριας, Βασιλείου [46’ Μπουζάλι (89’ λ.τρ. Ξηρόγιαννης)], Γκιόκα, Μουστάκας, Χατζάκης, Πλάκας (76’ Τάνκας), Δημόπουλος, Γλύνος

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Χαλβατζάκο και Πετρουμιάνο.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com