Home » » Παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού

Παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού

Written By Unknown on Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 | 11:54 μ.μ.


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Χρήστου που σημείωσε ένα γκολ και σέρβιρε άλλο ένα η ΑΕ Νίκαια πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον αξιόμαχο Ερμή Κορυδαλλού. Χωρίς ομολογουμένως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η ομάδα του Μανώλη Βερίγου κατόρθωσε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με μία επικράτηση που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως επαγγελματική. Μία επικράτηση που δείχνει χαρακτήρα και στόφα μεγάλης ομάδας καθώς ακόμα και όταν το παιχνίδι δεν βαδίζει στα επιθυμητά επίπεδα, βρίσκει τον τρόπο να χτυπήσει και να πάρει αυτό που θέλει.

Η ΑΕ Νίκαια μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα θέλοντας να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Η ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού και έφτασε τρεις φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Αυτή την ανωτερότητα ωστόσο δεν την μετουσίωσε σε κάποιο τέρμα. Στην εξέλιξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα πατήματά τους έπειτα από το μουδιασμένο τους ξεκίνημα χάνοντας μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 29ο λεπτό. Ασυνεννοησία στην άμυνα της Νίκαιας, ο Σαμλίδης γύρισε χωρίς να βλέπει τη μπάλα με το κεφάλι πίσω στον Μακρή ο οποίος είχε βγει με αποτέλεσμα να τον κρεμάσει. Για καλή τους τύχη όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι κι έτσι παρέμεινε το 0-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Νίκαια μπήκε στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο και αυτή τη φορά ευτύχησε να προηγηθεί με τον Χρήστου στο 49’. Ο Ερρίκος πραγματοποίησε τη σέντρα από αριστερά με τον Χρήστου να πιάνει την κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ.

Τα λεπτά που ακολούθησαν το τέρμα της Νίκαιας κύλησαν ήρεμα χωρίς καμία αξιόλογη φάση μέχρι το 76’ όταν και αποβλήθηκε ο Ερρίκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σε εκείνο το σημείο ο Ερμής Κορυδαλλού ανέβηκε προκειμένου να ισοφαρίσει αφήνοντας κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Αυτά τα κενά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Νίκαια και σε μία αντεπίθεση στο 93’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λαδένογλου να κλειδώσει τη νίκη. Ό,τι δεν κατάφερε ο Λαδένογλου όμως πέτυχε ο Μιχαήλ στο 96’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Χρήστου που του έδωσε έτοιμο γκολ για το 2-0.

Με το σφύριγμα της λήξης επικράτησε ένταση και λίγο έλειψε να έχουμε ευτράπελα όταν ο Γιαννακόπουλος του Ερμή Κορυδαλλού άνοιξε διάλογο με την εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι της Νίκαιας. Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Παπαδόπουλος (71’ Καλογήρου), Αθανασόπουλος, Βουρνάζος, Σαμλίδης, Χρήστου, Μιχαήλ, Γιουβανέλης, Κοξαράκης (71’ Λαδένογλου), Ερρίκος, Σιδέρης (85’ Δασκαλάκης)

Ερμής Κορυδαλλού: Τσιτλακίδης, Κουϊμάνης (78’ Σατάλογλου), Αγγέλου, Φραγκουλάκης, Τσίρμπας (71’ Πύρρος), Σταύρου, Γκουμαλάτσος, Γιαννακόπουλος, Σάμιος, Τσατσαρωνάκης, Βικάτος (62’ Πούλιας)


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχελής με βοηθούς τους Κοντίζα και Φαγκρίδα.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com