Home » » Οι δηλώσεις του Γιάννη Μωυσιάδη ενόψει των μπαράζ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μωυσιάδη ενόψει των μπαράζ

Written By beautymark.gr on Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 | 8:19 π.μ.

Ο προπονητής της ΑΕ Νίκαιας Γιάννης Μωυσιάδης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Δραπετσώνα παραχώρησε δηλώσεις ενόψει των μπαράζ όπου και είπε πως οι αρχικές φιλοδοξίες της ομάδας δυστυχώς δεν είχαν αίσιο τέλος και όχι μόνο δεν είχαν αίσιο τέλος αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει τη παραμονή της στην κατηγορία μέσα από τα μπαράζ. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω της ανυπαρξίας γηπέδων πιστεύει πως συνέβαλαν για αυτή την κατάσταση αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές πειραϊκές ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όταν καλείσαι να λειτουργήσεις σε ένα γήπεδο περιοριζόμενος στα μισά λόγω της συστέγασης των ομάδων, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά. Η Αθήνα για παράδειγμα δεν θεωρεί πως έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές ούτε καλύτερους προπονητές από τον Πειραιά αλλά έχει γήπεδα και η πλειοψηφία των αθηναϊκών ομάδων έχει το δικό της γήπεδο όχι μόνο για την ανδρική ομάδα αλλά και για τις ακαδημίες της.

Από τη στιγμή λοιπόν που η ομάδα εισήλθε σε αυτή τη διαδικασία στόχος της είναι να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια διότι έχει την ικανότητα να το κάνει αυτό και δεν θα πορευτεί έχοντας σαν στόχο την κατάληψη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων για να είναι σίγουρη ότι θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α' κατηγορία αφού και η τρίτη θέση δεν εξασφαλίζει 100% την παραμονή μιας και δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα υποβιβαστεί μία ή δύο ομάδες από τα μπαράζ. Επιπρόσθετα, σε ερώτηση αν έχει σημασία το πρόγραμμα των αγώνων, δήλωσε πως δεν παίζει ρόλο. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και το έχουν αποδείξει με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει κατά καιρούς και πιστεύει πως θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια με την ελπίδα η πειραϊκή διαιτησία να σταθεί στο ύψος της. Επομένως, ούτε η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι ομάδες τη μάχη για τη σωτηρία είναι σημαντική καθώς η ποδοσφαιρική αξία που τις χωρίζει είναι μηδαμινή. Θεωρητικά όμως αν κάποια ομάδα πιστεύει πως έχει το πλεονέκτημα, είναι αυτή με τους τρεις βαθμούς.

Τέλος,τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πιστεύει πως η ΑΕ Νίκαιας δεν θα έχει πρόβλημα γιατί διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com