Home » » Μοιρασιά στο Πέραμα

Μοιρασιά στο Πέραμα

Written By beautymark.gr on Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 | 11:03 π.μ.

AE Περάματος και ΑΕ Νίκαιας διασταύρωναν τα ξίφη τους για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 1 βαθμό καθώς η λευκή ισοπαλία 0-0 σημάδεψε τις όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Παρά την αφλογιστία όμως των δύο μονομάχων ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, με δύο δοκάρια και αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Αν ήταν λοιπόν πιο προσεκτικές στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί αρκετά τέρματα γεγονός που σημαίνει πως το 0-0 μάλλον πλασματικό ήταν.

Η εξέλιξη του αγώνα και το πώς επετεύχθη αυτή η ισοπαλία αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του κύριου Μωυσιάδη που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και δίνει μάχη για τη σωτηρία, πήγε στο Πέραμα με δύο σημαντικές απουσίες, τον Τσότσογλου και τον Κουκουλά που ήταν τιμωρημένοι. Σαν να μην έφταναν όμως αυτές οι απώλειες, στη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο 30' έχασε και τον Αρσενίδη που σε μια κόντρα έπαθε αιμάτωμα και αποχώρησε τραυματίας. Η ατυχία βέβαια δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 64' τραυματίστηκε και ο Χαυτάκος αποχωρώντας με διάστρεμμα. Να σημειωθεί επίσης πως από το 24' αγωνιζόταν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μελαμπιανάκη με απευθείας κόκκινη για εξύβριση.

Οι ποδοσφαιριστές όμως της Νίκαιας παρά την αποβολή και τις αναποδιές δεν το έβαλαν κάτω. Δείχνοντας μεγάλη αποφασιστικότητα και πάθος προσπαθούσαν να πάρουν ό, τι καλύτερο μπορούσαν από το παιχνίδι και μάλιστα αν ήταν πιο τυχεροί και προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με το διπλό.

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από πλευράς θεάματος με τα πρώτα λεπτά του αγώνα να κυλούν ομαλά δίχως τίποτα το αξιόλογο.

Η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 14'. Ο Μαυράκης έβγαλε μία επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά με τον Κωνσταντακόπουλο να μην προλαβαίνει προ κενής εστίας να βρει τη μπάλα. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 16' μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκαια να ανοίξει το σκορ. Ο Τριανταφύλλου βρήκε με ωραία μπαλιά τον Τζαβέλλα ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, σούταρε με τον Τριανταφυλλίδη να αποκρούει.

Δύο λεπτά αργότερα ωραίο σουτ του Μαυράκη διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Λαγκαδίτης.

Στο 24' οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Μελαμπιανάκης όντας εκνευρισμένος διότι δεν του σφυρίχτηκε φάουλ είπε κάτι στον διαιτητή με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Ο έμπειρος μέσος ήταν εκνευρισμένος με τον διαιτητή Σακκά καθώς και σε άλλες φάσεις δεν είχε υποδείξει παράβαση υπέρ του.

Τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο ένα σουτ του Φωτεινάκη στο 43' έξω από την περιοχή με τον Λαγκαδίτη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Το δεύτερο μέρος δεν θύμιζε σε τίποτα το πρώτο. Ήταν πλούσιο από φάσεις με δύο δοκάρια και την μπάλα αρκετές φορές να πηγαίνει πάνω κάτω.

Η πρώτη φάση του δεύτερου μισού σημειώθηκε στο 49'. Ο Φωτεινάκης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 51' σπουδαία ευκαιρία για τη Νίκαια. Ο Καλογερόγιαννης σούταρε από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τριανταφυλλίδη.

Στο 58' σουτ του Θεοδοσίου Σ. διώχνει και πάλι με τα ακροδάχτυλα ο Λαγκαδίτης σε κόρνερ. Μετά το κόρνερ ο Θεοδοσίου Χ. πήδηξε ψηλότερα από όλους, έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά το σουτ του Μικρούλη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 68' λάθος γύρισμα του Σίμπα, ο Τζαβέλλας κυνήγησε τη φάση, πρόλαβε και πλάσαρε, με τον Τριανταφυλλίδη όμως να διώχνει με τα πόδια.

Στο 69' ο Σίμπας δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80' το σουτ του Κωνσταντακόπουλου κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 84' καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπένα από δεξιά, ο οποίος σημάδεψε το αριστερό παραθυράκι του Τριανταφυλλίδη με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 90' τεράστια ευκαιρία για τη Νίκαια να κλέψει το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν ανέβει ψηλά και η Νίκαια έκλεψε τη μπάλα η οποία έφτασε στον Τζαβέλλα που βρισκόταν λίγα μέτρα μπροστά από το κέντρο και έβγαινε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα. Ο νεαρός επιθετικός υποδέχτηκε τη μπάλα και έκανε την κούρσα προκειμένου να φτάσει απέναντι από τον Τριανταφυλλίδη αλλά το πλάσε που επιχείρησε από τη γραμμή της περιοχής μπλοκαρίστηκε από τον τελευταίο. Ίσως θα μπορούσε να είχε μπει κι άλλο μέσα ή να πασάρει δίπλα στον Μαναριώτη και εκείνος σε κενό τέρμα να κάνει το 0-1.

Τελικά το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και η Νίκαια πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και την επόμενη εβδομάδα θέλει μόνο τη νίκη και τους 3 βαθμούς απέναντι στον προτελευταίο Πολυκράτη με τον κύριο Μωυσιάδη πάντως να πονοκεφαλιάζει καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κουκουλά και Μελαμπιανάκη ενώ είδε σήμερα να αποχωρούν τραυματίες ο Αρσενίδης και ο Χαυτάκος.

ΑΕ Περάματος: Τριανταφυλλίδης, Σταγάκης, Σίμπας, Πατέστος, Θεοδοσίου Σ., Νίκο (77' Κουτσογιαννόπουλος), Φωτεινάκης, Θεοδοσίου Χ., Κωνσταντακόπουλος, Μαυράκης, Μικρούλης (66' Μυφταράγκο).

ΑΕ Νίκαιας: Λαγκαδίτης, Βικάτος, Γεώργιζας, Χαυτάκος(64' λ.τρ. Μπένα), Αρσενίδης (34' λ.τρ. Μαναριώτης), Γαλανομάτης, Καλογήρου, Μελαμπιανάκης, Καλογερόγιαννης (57' Τσελεπής), Τζαβέλλας, Τριανταφύλλου


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σακκάς με βοηθούς τους Παντελή και Λυτρίβη.

Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com