Home » » Η ΑΕ Νίκαιας μοίρασε ευχές για το νέο έτος

Η ΑΕ Νίκαιας μοίρασε ευχές για το νέο έτος

Written By beautymark.gr on Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 | 3:44 μ.μ.


Το ae-nikaias.blogspot.gr βρέθηκε σήμερα στην πρώτη προπόνηση της ΑΕ Νίκαιας για τη νέα χρονιά και οι ποδοσφαιριστές και ο γενικός αρχηγός της ομάδας ευχήθηκαν για το 2014.
Την αρχή έκανε ο αριστερός μπακ-χαφ Μπένα Παναγιώτης ο οποίος γεμάτος χαμόγελο ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία,ευτυχία και πολύ αγάπη για όλους τους ανθρώπους και μια καλή πορεία για την ομάδα.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παρέλαβε ο επιθετικός Τζαβέλλας Απόστολος ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο και να καλύψουν το χαμένο έδαφος στο δεύτερο γύρο διότι η ομάδα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος δεν τα πήγε καλά εξαιτίας διάφορων προβλημάτων όπως τραυματισμών αλλά και απωλειών ποδοσφαιριστών που για προσωπικούς λόγους αποχώρησαν από την ομάδα.
Ωστόσο, είναι έτοιμοι για την αντεπίθεση.
Τελευταίος αλλά όχι έσχατος από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο αρχηγός και φύλακας άγγελος της ΑΕ Νίκαιας Τάσος Μακρής ευχόμενος χρόνια πολλά, καλή χρονιά και πάνω απ'όλα υγεία, ευελπιστώντας παράλληλα η ομάδα να μην μπει σε περιπέτειες αντιμετωπίζοντας το φάσμα του υποβιβασμού και να ανακάμψει διορθώνοντας τα κακώς κείμενα του πρώτου γύρου όπου λόγω των τραυματισμών και των οικογενειακών υποχρεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών η ομάδα δεν κατόρθωσε να αποδώσει τα αναμενόμενα.
Τέλος, τις ευχές του έδωσε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ευγένιος Ζαρταλούδης ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά,καλή χρονιά και επιτυχίες για την ομάδα της οποίας το ξεκίνημα ενδεχομένως να μην ήταν το επιθυμητό καθώς ταλαιπωρείται από προβλήματα όπως άλλωστε και κάθε ερασιτεχνικό σωματείο.
Ωστόσο, βλέπει πως η ομάδα απαρτίζεται πάνω απ'όλα από καλά και αξιόλογα παιδιά που έχουν βρει χημεία και από έναν προπονητή ο οποίος θα αλλάξει τα πάντα και θα επανέλθουν δυναμικά.
Έχει υπομονή και πιστεύει ότι η ΑΕ Νίκαιας είτε με το υπάρχον υλικό είτε με προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών ή ποδοσφαιριστών που λόγω εργασίας δεν ήταν διαθέσιμοι σε προηγούμενους αγώνες θα επιστρέψουν και θα βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια είτε με κινήσεις από τη διοίκηση η ομάδα θα σωθεί και δεν θα μπει σε περιπέτειες.


Ρεπορτάζ: Χαράλαμπος Κοτρίδης    
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Διαφημίσεις

 
Support : Creating Website | beautymark.gr | 4beautymark.com
Copyright © 2011. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by beautymark.gr
Proudly powered by www.4beautymark.com